Keld Mikkelsen

DAY BIRGER ET MIKKELSEN er skabt af Keld Mikkelsen. Hans vision var at kombinere smukke, etniske oplevelser fra hans rejser og fusionere dem med Skandinavisk design, en maskulin dimension og en vintage inspireret stil. Resultatet er en luksuriøs blanding af moderne klassikere med forskønnet detaljer af udsøgt håndværk og opfindsomme elementer. Et udvalg af unikke hverdagsstyles- med et nutidigt bud på hverdagens couture.

Mærket DAY er defineret ved et moderne, klassisk og etnisk design, udtrykt på en skødesløs og elegant måde.

Som Keld beskriver det, "Day Birger et Mikkelsen er en fusion mellem nær og fjern. Lokalt og globalt. Den sofistikerede jetsetter er blandet med den frie ånd i en moderne gypsy.”

Siden vi åbnede dørene i 1997, er Day Birger et Mikkelsen blevet en global design-drevet virksomhed, der består af DAY WOMEN´S Main Line, 2ND DAY, som blev lanceret i 2011, en fantastisk interiør linje, Day Home, som blev introduceret i 2005 og sidst en helt ny accessories linje kaldet ’ét’. Du kan finde vores kollektioner i mere end tusind forskellige salgssteder i 25 lande over hele verden.

GRUNDLÆGGEREN
Keld Mikkelsen er grundlægger og ejer af Day Birger et Mikkelsen. Fashion ligger dybt i hans DNA via hans engagement i tekstilindustrien allerede inden han fyldte 20 år og hans mange ophold i Asien. Fascineret af det enestående håndværk som findes i Hong Kong og Indien gav Keld sig i kast med at fusionere gamle broderier, mønstre, prints og trimmings med moderne silhuetter og skræddersyning. Dette fantastiske håndværk er kommet til Danmark, hvor det har fået et nyt liv gennem Day Birger et Mikkelsen tre linjer:

DAY Main Line
ÉT Accessories
DAY HOME

og det særskilte brand 2ND DAY.

"For os ligger den evige sandhed i et tidløst design,"" forklarer Keld. ""Det er denne balance mellem kunst og håndværk, det antikke og moderne, det etniske og det internationale. Det fornyer vi og gør til vores eget med en karakteristisk skandinavisk stil."

INSPIRATION
Selvom Day Birger et Mikkelsen er internationale, er vi et personligt brand som arbejder og føles som en familie. Keld har følgeskab af sin livspartner, Marianne Brandi, som er chefdesigner og den kreative hjerne bag Day Home. Deres datter, Amalie, er inspirationen bag 2ND DAY.

Træd ind i vores online-univers og nyd den underspillede elegance. Mere end noget andet, ønsker vi at du føler dig hjemme i dit tøj, i dine omgivelser og i dit hjerte.

Velkommen til DAY BIRGER ET MIKKELSEN.