Danske Karmameju

KARMAMEJU er stiftet af danske Mette Skjærbæk. Det, der startede som en god idé i New York, har vokset sig til et stort, internationalt kendt mærke, kendetegnet ved kvalitet, sundhed, sjælero og velvære.

OM METTE SKJÆRBÆK / STIFTER AF KARMAMEJU
 

Naturlig sundhed har optaget mig siden jeg var ung i Svendborg. Som 16-årig startede min karriere som fotomodel, den førte mig til verdens fjerneste kroge og de største metropoler. 10 år senere vendte jeg hjem til dejlige Danmark, med en bred viden om sundhed, skønhedspleje, forskellige kulturer og en overbevisning om, at der er
NO BEAUTY WITHOUT TRUTH.
 
KARMAMEJU afspejler min kærlighed til naturlig skønhed, sundhed, positivt livssyn og den naturlige parfumekunst. Mode, komfort og design er vigtigt for os, i alt vi udvikler. Min uddannelse til yoga instruktør og forløbet ‘Bachelor of science in natural health’ i mine 6 år i New York, blev springbrættet til at stifte KARMAMEJU i København i 1999.
 
KARMAMEJU’s DNA er en førsteklasses serie af aromaterapeutisk hudpleje.
Vi udvikler naturlige og aktive produkter med sofistikeret effekt og 100% naturlige, berusende dufte. Produkterne blandes i terapeutiske doser, de giver synlige resultater og fremmer fysisk og psykisk velvære, glød og vitalitet.
 
Jeg er overbevist om, at den eftertragtede skønhed opnås gennem sundhed.
Din krop og hud har en medfødt evne til at pleje sig selv, hvis den får de rette betingelser. Naturen leverer det vi har brug for, og vi skal respektere og elske den livsbalance.

Jeg er “velværerytter” - livet skal leves nu, det skal leves lækkert, og det skal passes på, så vi får et langt, stærkt og sundt liv. Hudpleje skal være forkælelse for kroppen, huden og sanserne.
 

 

VORES PASSION / NATURLIG SKØNHED
 

Vi bruger aldrig ingredienser, hvor videnskabelige undersøgelser har sået tvivl om, hvorvidt de kan være skadelige for vores sundhed. Vores vigtigste fokus er at sikre at der aldrig er CMR påvirkelige ingredienser i produkterne. Serien er mindst 98% naturlig, økologisk hvor det er muligt, duftene er 100% naturlige og terapeutiske, og indholdet af dyrebare aktive ingredienser er højt nok til synligt at forbedre huden.

 
Vores UDEN/FREE FROM symbol angiver et udvalg af de mange ingredienser vi vælger ikke at anvende i KARMAMEJU produkter. Vi skal som forbrugere kæmpe for, og forvente, at hudpleje ikke må have negative bivirkninger på vores krop.
 
Men kan naturlig hudpleje være lige så effektiv som syntetisk hudpleje? JA. En rivende udvikling inden for den ”grønne” sektor har gjort det muligt i dag. Naturlig hudpleje udvikles lige så effektivt som syntetisk hudpleje, og må formodes at være i bedre balance med kroppen.
 
Naturlige produkter kan aldrig have samme holdbarhed som et syntetisk produkt. Vi producerer derfor langt oftere og i mindre portioner. Naturlige ingredienser og naturlige dufte har meget højere priser end syntetiske ingredienser skabt i et laboratorium, men for os er valget let; produktet skal være mindst 98% naturligt, økologisk hvor det er muligt, duftene skal være 100% naturlige og indholdet af aktive ingredienser skal synligt forbedre din hud.

/ Vores passion er, at give dig som forbruger et oplyst valg.